Hypotheken

Adab Finance kan voor u bemiddelen bij de aankoop van een woning om de financiering conform het islamitische recht te structureren. Daarnaast zijn we bezig met het ontwikkelen van een eigen aanbod in halal hypotheken.

Halal hypotheek

Wat we voor u kunnen doen: 

Op dit moment bieden wij zelf geen financieringen aan. Wij verlenen enkel advies en juridische diensten inzake de aankoop van uw woning of bedrijfspand. We kunnen uw hypotheek in samenspraak met uw bank structureren om te voldoen aan de eisen van het islamitische recht. 

Inschrijven: 

Binnenkort start Adab Finance zelf met het verstrekken van halal financieringen. Deze financieringen zullen geheel in lijn met het islamitische recht zijn en er zal een rendementsopslag van 1/20 worden gehanteerd. 

Indien u interesse heeft kunt u zich voorinschrijven met onderstaand formulier. We zullen u dan contacteren zodra we uw aanvraag kunnen bedienen. Wilt u meegenomen worden in de eerste financieringsronde en hiermee aanspraak maken op financiering? Doe op deze pagina uw vooraanvraag. 

Let op: het inschrijven is geen garantie op een lening! Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van islamitische woningfinanciering in Nederland.

Ontdek of we iets voor u kunnen betekenen

In de eerste plaats is islamitisch financieren geschikt voor hen die vanuit het islamitische geloof willen financieren. Maar: islamitisch financieren spreekt een breder publiek aan. De voordelen die islamitisch financieren met zich meebrengt zijn voor velen aantrekkelijk. Islamitisch financieren kent de volgende principes: 

Verdelen van risico's

Klant en bank verdelen het risico op verlies en delen winsten. Zo zijn beiden afhankelijk van elkaar.

Geen misbruik van zwakkere partij

Het is niet toegestaan om misbruik te maken van een zwakkere positie. Rente vragen is daarom niet altijd toegestaan

Geen excessieve speculatie

Strikt toezicht en verbod op excessieve speculatie met als enige doel winstmaximalisatie. 

Geinteresseerd? Neem vandaag nog contact op.